Loading...

ConnectorPilot til forhandler

Vi har allerede en række danske leverandører af produkter i vores system, men vi tilføjer gerne din specifikke leverandør, efter fælles aftale med denne. Du er derfor velkommen til at kontakte os, for at høre, hvordan og hvornår, vi kan hjælpe dig med din specifikke leverandør.

UDFORDRINGEN

At synkronisere leverandørens produkter med webshoppen, og have opdaterede priser og lagerinformationer, kan være dyrt og besværligt.

De fleste leverandører stiller en integration til rådighed, hvor webshops kan hente opdaterede data med tilgængelige varer, samt oplysninger om priser og lagerbeholdninger. Disse integrationer er dog altid teknisk forskellige, og et resultat af leverandørens underliggende system.

Det betyder at du som webshop-ejer, skal have udviklet en integration, der oversætter fra leverandørens dataformat, til noget dit system kan indlæse.Har du flere leverandører, skal du have udviklet en særskilt integration til hver af dine leverandører. Det er tidskrævende og dyrt, og du risikerer ydermere, at leverandøren skifter system, og så skal du have det hele lavet igen.

LØSNINGEN

ConnectorPilot er en løsning på alle disse udfordringer, og giver dig omgående og billig adgang til leverandørens data.

Vi har taget investeringen i udviklingen af integrationen med din leverandør, og du kan derfor med det samme forbinde dig til ConnectorPilot, og hente et standardiseret datasæt. Dette datasæt er ens, uanset hvilken leverandør du henter informationer fra.

Vi sørger for at hente friske data fra din leverandør, en eller flere gange om dagen, og de er altid tilgængelige for dig i den nyeste version.Det betyder at du som webshopejer kan komme hurtigt i gang med at få produkter og andre oplysninger synkroniseret. Hvis du modtager data fra flere forskellige leverandører, vil dataformatet være det samme, og du kan derfor nemt indlæse data i dit eget system, uden at du for hver leverandør, skal have udviklet en integration.

Vi tager med andre ord besværet og investeringen for dig, og så kobler du dig bare på via ConnectorPilot.

FORDELE

Slip for at udvikle egen integration - ConnectorPilot er allerede klar til din webshop

Synkroniser lagerbeholdning og priser fra din leverandør til din webshop

ConnectorPilot kører automatisk, så dit lager altid er 100% up-to-date

Importer din leverandørs produkter direkte ind i din webshop

Så snart du er oprettet som bruger hos ConnectorPilot, og leverandøren har godkendt at du kan modtage data, er du klar til at synkronisere produkterne. Du kan få data leveret i de mest gængse formater, der passer direkte ind i din webshop.

Hvis du vælger at modtage data fra flere leverandører, vil disse data være i præcist samme format, og kan hentes på samme enkle måde. Det sparer dig for investeringer, og fremtidssikrer dig, når leverandøren skifter system.

Priser

Ingen binding, kom i gang med det samme

One Connector

Antal leverandør: 1

DKK 249

/mdr.

 • Til én leverandør
 • Automatisk
 • Nem oprettelse
 • Support
FÅ ET TILBUD

Multi Connector

Antal leverandør: 2

DKK 349

/mdr.

 • Til flere leverandør
 • Automatisk
 • Nem oprettelse
 • Support
FÅ ET TILBUD

One Connector

Inkl. 2 stk. Data Services

 

DKK 299

/mdr.

 • Til én leverandør
 • 50MB data pr. dag
 • Automatisk
 • Nem oprettelse
 • Support
FÅ ET TILBUD

Multi Connector

Antal leverandør: 2

DKK 439

/mdr.

 • 50MB data pr. dag (pr. leverandør)
 • Automatisk
 • Nem oprettelse
 • Support
FÅ ET TILBUD

FAQ

Du er altid meget velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål til vores løsning.

KONTAKT

Hvilke leverandører kan I oprette forbindelse til?

Vi arbejder altid på at få flere leverandør med ombord på ConnectorPilot.
Findes din leverandør ikke i vores system endnu, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Så kan vi få dem oprettet.
Har du en forespørgsel vedr. din leverandør, kan du kontakte os her.

Hvis din leverandør allerede er oprettet i ConnectorPilot, kan du komme i gang samme dag.
Er din leverandør ikke oprettet endnu, kan vi oprette dem. Afhænge af hvilket system din leverandør benytter, kan vi typisk få dem oprettet indenfor 3-7 hverdage.

Nej, vi har ingen binding på vores aftaler.
Du betaler pr. måned, og kan opsige inden næste betalingsfrist plus én måned.

Ja. Hvis din webshop allerede har alle produkter, kan vi sagtens nøjes med at synkronisere lagerbeholdning, eller anden information. Dine produkter skal dog have samme SKU/Varenummer, som din leverandør.

Èt abonnement giver adgang til at bruge ConnectorPilot til 2 IP-Adresser.
Det er dog ikke tilladt at dele din konto med andre.

Hvis du som leverandør vil begynde at tilbyde denne service til jeres forhandlere, er du meget velkommen til at skrive til os på info@connectorpilot.com, så vi kan få jer oprettet i vores platform.